مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

تمدید ثبت نام بدون آزمون استعدادهای درخشان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی
1397/4/2

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 4 تیرماه تمدید شد.

ادامه مطلب

اعلام نتایج چند برابرظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی
1397/3/28

نتایج چند برابرظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون سال 1397دانشگاه آزاد اسلامی امروز دوشنبه مورخ 97/03/28 اعلام گردید.

آغاز ثبت نام آزمون EPT تیر ماه دانشگاه آزاد اسلامی
1397/3/12

ثبت نام آزمون EPT تیر ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 12 خرداد آغاز و تاشنبه 19 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

آخرین فرصت ویرایش و انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی
1397/3/9

با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان مبنی بر فرصت مجدد برای انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی ، به اطلاع می رساند انتخاب رشته و همچنین ویرایش رشته / محلها از ساعت 24 امروز چهارشنبه 9 خرداد آغاز و تا ساعت 24 روز جمعه 11 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

آغاز ویرایش و ادامه انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی
1397/3/2

با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند ویرایش رشته / محلها از ساعت 24 روز چهارشنبه 2 خرداد آغاز و تا ساعت 24 روز جمعه 4 خرداد ماه ادامه خواهد داشت، همچنین امکان انتخاب رشته برای داوطلبان فراهم می باشد.

ادامه مطلب

روز فرهيختگي،طلوع دانايي، گسترش عقل و ادراك، روشني،گذشت و مهر آفريني براساتيد گرامي و معلمان محترم مبارك باد.
1397/2/11

روز فرهيختگي،طلوع دانايي، گسترش عقل و ادراك، روشني،گذشت و مهر آفريني بر اساتيد گرامي و معلمان محترم مبارك باد.