مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

آغاز انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری
1397/5/23

کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند می توانند از دوشنبه 22 مرداد ماه تا پایان روز سه شنبه 30 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org و با توجه به نمره کل کسب شده در هر زیر گروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ، نسبت به انتخاب 100 رشته / محل اقدام نمایند

ادامه مطلب

امکان انتخاب همه گروه‌های آزمایشی برای داوطلبان کارشناسی پیوسته سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی
1397/5/21

دکتر امیر رضا شاهانی گفت: « انتخاب رشته كارشناسي پيوسته سوابق تحصيلي از هفته آینده در همه گروه‌های آزمایشی امکان پذیر است.»

نحوه پذیرش در دوره براساس سوابق تحصیلی
1397/5/20

با عنایت به سوالات مکرر داوطلبان در خصوص نحوه ثبت نام کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی به اطلاع می رساند

ادامه مطلب

آغاز ثبت نام دوره بدون آزمون استعدادهای درخشان (غیر پزشکی )کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی
1397/5/10

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان (غیر پزشکی)کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام از روز پنج شنبه مورخ 97/5/11 آغاز و تا ساعت 24 چهارشنبه 17مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

تمدید ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی
1397/4/20

به اطلاع کلیه داوطلبان انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ، ثبت نام انتخاب رشته تا ساعت 24 روز پنج شنبه 28 تیر تمدید شد.

ادامه مطلب

تمدید انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دوره با آزمون و بدون آزمون دکتری تخصصی 1397دانشگاه آزاد اسلامی
1397/4/13

دکتر امیر رضا شاهانی در مصاحبه با روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش گفت :« نظر به درخواست مکرر داوطلبان به اطلاع کلیه دعوت شدگان به مصاحبه دوره دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون می رساند، انتخاب مناطق مصاحبه‌ دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 12 ظهر روز جمعه 15 تیر ماه تمدید شد.»

15 تیر ماه، آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
1397/4/13

دکتر امیر رضا شاهانی گفت: « انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنج شنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.»