آغاز ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی دانشگاه آزاد اسلامی(2 - دی - 1397)
ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی دی ماه ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز یکشنبه 2 دی ماه آغاز و تا ساعت ۲۴ روز پنج شنبه 6 دی ماه ادامه خواهد داشت. آزمون مربوطه در روز جمعه ۱۴ دی ماه ۹۷ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز ،کرج، کرمان،کرمانشاه و رشت برگزار خواهد شد. زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه می باشد .

آغاز ثبت نام آزمون   EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی  دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی دی ماه ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز یکشنبه 2 دی ماه آغاز و تا ساعت ۲۴ روز پنج شنبه 6 دی ماه ادامه خواهد داشت .
آزمون هاي  مربوطه در روز جمعه ۱۴ دی ماه ۹۷ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز ،کرج، کرمان،کرمانشاه و رشت برگزار خواهد شد. زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه می باشد .

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی english.iau.ac.ir/ept  نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون ها آگاهی یابند .

شایان ذکر است به دلیل برگزاری همزمان آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی  هر داوطلب مجاز به ثبت نام در یکی از آزمون های مذکور می باشد و شرکت همزمان در دوآزمون فوق امکان پذیر نمی باشد .