« اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش در خصوص برگزاری آزمون فراگیر ارزیابی مهارتهای زبان عربی»(19 - آذر - 1397)

اولین دوره آزمون فراگیر ارزیابی مهارتهای زبان عربی(اشتمال) همزمان با آزمون زبان انگلیسی EPT  دی ماه سال 97 توسط مرکز سنجش و پذیرش برگزار می گردد. مطابق مصوبه شورای برنامه ریزی آموزشی دانشگاه دانشجویان دکتری رشته های مشروحه ذیل می توانند درصورت تمایل به جای آزمون زبان انگلیسی EPT در این آزمون شرکت نمایند. حدنصاب نمره لازم برای این آزمون معادل 60درصد از نمره کل خواهد بود.

تاریخ تشییع

دکتری تاریخ (گرایش تاریخ ایران بعد از اسلام و گرایش تاریخ اسلام)

الهیات و معارف اسلامی (تمامی گرایش­ها)

زبان و ادبیات عربی (تمام گرایش­ها)

علوم قرآن و حدیث

عرفان اسلامی و اندیشه­های امام خمینی (ره)

فقه و مبانی حقوق اندیشه­های امام خمینی (ره)

فقه و حقوق خصوصی

فقه وحقوق جزا

تصوف و عرفان اسلامی

مدرسی معارف اسلامی

کلام اسلامی

زبان و ادبیات فارسی

فقه و مبانی حقوق اسلامی

حکمت متعالیه

ادیان و عرفان

عرفان اسلامی

بودجه بندی سوالات آزمون مذکور به شرح ذیل بوده و داوطلبان می توانند منابع آزمون مذکور را از سایت English.iau.ac.ir/ept دریافت نمایند.

1- دستور زبان شامل 25 سؤال تستی.

2- مهارت خوانش متون (ترجمه و درک مطلب شامل 35 سؤال تستی).

3- مهارت نگارش شامل 25 سؤال تستی.

4- واژگان شامل 15 سؤال تستی.

روابط عمومی مرکزسنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی