اعلام نتایج آزمون مورخ 97/9/2 پایان ترم مرحله سوم کلاسهای تقویت زبان انگلیسی ویژه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی (15 - آذر - 1397)

اعلام نتایج آزمون مورخ  97/9/2  پایان ترم مرحله سوم کلاسهای تقویت زبان انگلیسی ویژه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون مورخ  97/9/2  پایان ترم مرحله سوم کلاسهای تقویت زبان انگلیسی ویژه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد .

کلیه شرکت کنندگان جهت دریافت نتیجه این آزمون  به سایت www.azmoon.net  مراجعه نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش وپذیرش دانشگاه آزاد اسلامی