اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش در خصوص تسهیلات انتقال و تغییر رشته آذر ماه گروه علوم پزشکی(14 - آذر - 1397)
پیرو اطلاعیه شماره 2 و 4 مرکز سنجش و پذیرش به اطلاع آن دسته از داوطلبان ذخیره 11مهر که در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام نموده اند و به جهت پذیرش قطعی در اعلام نتایج 25 شهریور و یا 23 مهر ماه امکان انتخاب رشته در تکمیل ظرفیت آبان ماه از آنها سلب شده است می رساند:

پیرو اطلاعیه شماره 2  و4 مرکز سنجش و پذیرش به اطلاع  آن دسته از داوطلبان ذخیره 11مهر که در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام نموده اند و به جهت پذیرش قطعی در اعلام نتایج  25 شهریور و یا 23  مهر ماه امکان انتخاب رشته در تکمیل ظرفیت آبان ماه از آنها سلب شده است می رساند:

ثبت در خواست به منظور استفاده از تسهیلات تغییر رشته و انتقال این مرحله برای حائزین شرایط فوق اعم از دانشجویان شاغل به تحصیل و متقاضیانی که مطابق اطلاعیه قبلی با مراجعه به واحد دانشگاهی محل پذیرش نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام نموده اند، از عصر روز یکشنبه 18 آذر ماه آغاز و تا پایان روز سه شنبه 20  آذر ماه ادامه خواهد داشت.

متقاضیان استفاده از این تسهیلات می توانند با مراجعه به سامانهwww.azmoon.org   نسبت به انتخاب حداکثر 10 رشته/محل از میان رشته /محل های ارائه شده اقدام نمایند.