آغاز ثبت نام آزمون EPT آذرماه دانشگاه آزاد اسلامی(23 - آبان - 1397)
ثبت نام آزمون EPT آذر ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چهارشنبه 23 آبان ماه آغاز و تا ساعت 24 روز سه شنبه 29 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

آغاز ثبت نام آزمون EPT آذرماه دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT آذر ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چهارشنبه 23 آبان ماه  آغاز و تا ساعت 24 روز سه شنبه 29 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

آزمون EPT در روز جمعه 9 آذرماه 97 به طور همزمان در شهرهای تهران،شیراز، تبریز،مشهد ،اصفهان ، اهواز،کرج،کرمان،کرمانشاه،ساری و یزد برگزارخواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 7 آذر ماه مي باشد .

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانیenglish.iau.ac.ir/ept     نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .