اعلام نتایج داوطلبان دکتری بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان سال 97 (23 - آبان - 1397)
بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره دکتری تخصصی استعدادهای درخشان سال جاری که به دلیل نقص پرونده در دوره دکتری از ردیف داوطلبان واجد شرایط ، حذف شده اند می رساند نتیجه حائزین شرایط پذیرش در سایت www.azmoon.net اعلام شد .

اعلام نتایج داوطلبان دکتری  بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان سال 97

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره دکتری تخصصی استعدادهای درخشان سال جاری که به دلیل نقص پرونده  در دوره دکتری از ردیف داوطلبان واجد شرایط ، حذف شده اند می رساند نتیجه حائزین شرایط پذیرش در سایت www.azmoon.net  اعلام شد .

پذیرفته شدگان می توانند از روز شنبه 26 آبان ماه جهت اطلاع از شرایط ثبت نام به واحدهای دانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمایند.