فرصت انتخاب رشته برای داوطلبان رشته های گروه علوم پزشکی جهت تحصیل دررشته های بدون آزمون غیر پزشکی فراهم شد (20 - آبان - 1397)
پیرو انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آبان ماه رشته های گروه علوم پزشکی و از آنجایی که برخی از داوطلبان علاقه مندی خود را به پذیرش در رشته های بدون آزمون گروه غیر پزشکی اعلام نمودند ثبت نام این دوره برای داوطلبان متقاضی آغاز و تا روز چهارشنبه 23 آبان ماه ادامه خواهدداشت.

این دسته از داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org   نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند .

داوطلبان لازم است 48 ساعت پس از انتخاب رشته/ محل از سامانه جهت طی فرآیند ثبت نام به واحددانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمایند. شروع به تحصیل این دسته از پذیرفته شدگان نیمسال دوم سال تحصیلی جاری خواهد بود.