اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد پزشکی و غیر پزشکی سال 96 و پزشکی سال 97 ( ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی (19 - آبان - 1397)
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد پزشکی و غیر پزشکی سال 96 و پزشکی سال 97 ( ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

اعلام نتایج  دوره  بدون آزمون کارشناسی ارشد پزشکی و غیر پزشکی سال 96 و پزشکی سال 97 ( ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج  دوره  بدون آزمون کارشناسی ارشد پزشکی و غیر پزشکی سال 96 و پزشکی سال 97 ( ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

نتایج  دوره  بدون آزمون کارشناسی ارشد پزشکی و غیر پزشکی سال 96 و پزشکی سال 97 ( ویژه استعدادهای درخشان) در سامانه www.azmoon.net   قرار گرفته است.

پذیرفته شدگان می توانند از روز دوشنبه مورخ 21 آبان ماه جهت ثبت نام به واحدهای دانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمایند. شروع به تحصیل کلیه پذیرفته شدگان این مرحله نیمسال دوم سال تحصیلی جاری خواهد بود.