اطلاعیه شماره 4 مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی (14 - آبان - 1397)
پیرو اطلاعیه شماره 2 مرکز سنجش و پذیرش در خصوص آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام شده در 11 مهر ماه که در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام نموده اند و به جهت پذیرش قطعی در یکی از اعلام نتایج مراحل قبل امکان شرکت در فرآیند تکمیل ظرفیت این مرحله از آنها سلب شده است بدینوسیله به اطلاع می رساند :

اطلاعیه شماره 4 مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

کلیه پذیرفته شدگان اعلام نتایج 25 شهریور ماه و 23 مهر ماه در صورت عدم ثبت نام و اشتغال به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی لازم است  به جهت استفاده از تسهیلات تغییر رشته و یا انتقال حداکثر تا پایان وقت اداری 15آبان ماه به واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه و نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام نمایند. کسب حد نصاب نمره توسط دانشجو از جمله شرایط لازم برای استفاده از این تسهیلات خواهد بود و داوطلبانی که در مهلت مقرر اقدام ننمایند امکان استفاده از این تسهیلات را تحت هیچ شرایطی نخواهند داشت.