اطلاعیه شماره 3 مرکز سنجش و پذیرش در ارتباط با انتشار کارنامه تکمیل ظرفیت آبان ماه سال 97 رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی(11 - آبان - 1397)
نتایج انتخاب رشته داوطلبان گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

اطلاعیه شماره 3 مرکز سنجش و پذیرش در ارتباط با انتشار کارنامه  تکمیل ظرفیت آبان ماه سال 97 رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج انتخاب رشته داوطلبان گروه علوم پزشکی  دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

کلیه داوطلبانی که مطابق اطلاعیه صادره از سوی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه از تاریخ 7 الی 9 آبان ماه نسبت به انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های گروه علوم پزشکی اقدام نموده اند، می توانند کارنامه نهایی خود را از طریق سامانه www.azmoon.org   دریافت نمایند.

پذیرفته شدگان این مرحله می توانند در روزهای 12 الی 14 آبان  ماه به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده اند، مراجعه نمایند . همچنین پذیرفته شدگان می توانند برای آگاهی از نحوه و مدارک لازم برای ثبت نام به وب سایت واحدهای محل پذیرش خود مراجعه نمایند. عدم مراجعه پذیرفته شدگان در زمان های اعلام شده به منزله انصراف خواهد بود.