اطلاعیه شماره 2 مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی(4 - آبان - 1397)
پیرو اطلاعیه شماره 1 روز سه شنبه مورخ اول آبان ماه و سوالات مکرر در خصوص فرصت انتخاب رشته مجدد داوطلبان ذخیره اعلام شده در تاریخ 11 مهرماه بدینوسیله به اطلاع می رساند:
 اطلاعیه  شماره 2 مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

پیرو اطلاعیه شماره 1 روز سه شنبه مورخ اول آبان ماه و سوالات مکرر در خصوص فرصت انتخاب رشته مجدد داوطلبان ذخیره اعلام شده در تاریخ 11 مهرماه بدینوسیله به اطلاع می رساند :

آن دسته از داوطلبانی که در اعلام 23 مهرماه حائز شرایط پذیرش شده اند و امکان شرکت در فرآیند تکمیل ظرفیت این مرحله از آنها سلب شده است طبق رویه هر ساله می توانند در صورت کسب حدنصاب نمره لازم از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از تسهیلات انتقال و یا تغییر رشته در گروه علوم پزشکی بهره مند شوند، شرایط ثبت درخواست توسط متقاضیان حائز شرایط پس از اعلام نتایج قطعی این مرحله در نیمه دوم آذرماه اعلام خواهد شد.

ضمنا به منظور ایجاد شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، در سامانه انتخاب رشته علاوه بر امکان انتخاب یکصد رشته/ محل از گروه علوم پزشکی، گزینه انتخاب دانشگاه در رشته های گروه غیرپزشکی نیز در نظر گرفته خواهد شد.