آغاز ثبت نام آزمون EPT آبان ماه دانشگاه آزاد اسلامی(27 - مهر - 1397)
ثبت نام آزمون EPT آبان ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 27 مهر آغاز و تا 2/8/97 ماه ادامه خواهد داشت.

آغاز ثبت نام آزمون EPT آبان ماه دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT آبان ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 27 مهر آغاز و تا 97/8/2  ماه ادامه خواهد داشت.

آزمون   EPTدر روز جمعه 97/8/11  آبان ماه 97 به طور همزمان در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، رشت، کرمان وکرج برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 9 آبان ماه مي باشد .

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانیenglish.iau.ac.ir/ept    نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .