اعلام نتایج قبولی های قطعی ذخیره های زیر گروه پزشکی و رشته دامپزشکی(23 - مهر - 1397)

دکتر شاهانی خبر داد :

اعلام نتایج قبولی های قطعی ذخیره های زیر گروه پزشکی و رشته دامپزشکی

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت : با توجه به استقبال فراتر از انتظار داوطلبان عزیز زیر گروه پزشکی و رشته دامپزشکی پس از اعلام نتایج ذخیره های این مجموعه و به منظور رعایت عدالت و همچنین ارج نهادن به درخواستهای عده کثیری از داوطلبان، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی پس از جمع آوری فرم های شماره 15 پر شده توسط داوطلبان از واحدها اقدام به پردازش مجدد همه انتخابهای زیرگروه پزشکی و رشته دامپزشکی داوطلبان نمود .

دکتر امیر رضا شاهانی ادامه داد: عزیزانی که  فرم شماره 15 را در مرحله اعلام ذخیره ها پر کرده بودند، در واقع برای تحصیل در دانشگاه آزاد اعلام آمادگی نموده بودند. بدین ترتیب با پردازش همه اولویت های انتخابی زیر مجموعه مذکور نتایج قطعی این مرحله استخراج شد و روی سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org   اعلام گردید .

وی افزود: عزیزانی که در این مرحله قبولی قطعی آنها در یکی از رشته / محل های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شده است، می توانند از روز سه شنبه 24 مهر ماه لغایت یکشنبه 29 مهر ماه به واحد دانشگاهی محل قبولی مراجعه نمایند. همچنین داوطلبانی که در مرحله اعلام ذخیره اقدام به واریز شهریه نموده اند، چنانچه تمایل به تحصیل در رشته/ محل اعلامی جدید نداشته باشند دستور العملی به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده است که در اسرع وقت نسبت به استرداد شهریه آن ها اقدام نمایند. عزیزانی هم که در محل جدیدی پذیرفته شده­ اند، طبق دستور العمل ابلاغی در صورتی که شهریه پرداخت کرده باشند، شهریه آن ها بین دو واحد جا به جا می شود.

دکتر شاهانی گفت: برای مساعدت با داوطلبانی که پذیرفته نشده اند یا تمایل به تحصیل در رشته ای که پذیرفته شده اند، ندارند، سامانه رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی(پذیرش بر مبنای سوابق تحصیلی) مجدداً از امروز دوشنبه 97/7/23  باز شد و تا ساعت 24 روز جمعه 97/7/27 برای انتخاب رشته داوطلبان باز خواهد بود. در این سامانه این مزیت وجود دارد که داوطلبان مستقل از گروه آزمایشی خود می توانند در هر یک از گروه های آزمایشی و حتی در چند گروه آزمایشی اقدام به انتخاب رشته نمایند.