اعلام نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی(استعدادهای درخشان) سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی(15 - مهر - 1397)
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی (استعدادهای درخشان) سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

دکتر شاهانی خبر داد :

اعلام نتایج  دوره  بدون آزمون دکتری تخصصی(استعدادهای درخشان) سال  97 دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج دوره  بدون آزمون دکتری تخصصی (استعدادهای درخشان) سال  97 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

دکتر امیررضا شاهانی در گفت و گو با روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی،گفت: نتایج دوره  بدون آزمون دکتری تخصصی (استعدادهای درخشان) سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه www.azmoon.org    قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: پذیرفته شدگان می توانند راهنمای ثبت نام که در سامانه این مرکز به آدرس  sanjesh.iau.ac.ir   قرار گرفته است را مطالعه نمایند.