تمدید ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی ((پیوسته و ناپیوسته)) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی (22 - شهریور - 1397)
ثبت نام همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24شنبه 24شهریور تمدید شد.

داوطلبان دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی می توانند نسبت به  ثبت نام ، ویرایش رشته/ محلها یا اضافه نمودن سایر گروههای آزمایشی اقدام نمایند.

داوطلبان برای انتخاب رشته از گروه های آزمایشی دیگر می توانند با شناسه کاربری و کلمه عبور ارائه شده از سیستم که با آن ثبت نام کردند وارد سامانه شوند ، منو سمت راست گزینه اضافه کردن گروه آزمایشی را انتخاب کنند و سپس گروهی که مورد نظرشان است را انتخاب نمایند و از منو سمت راست گزینه تغییر گروه آموزشی را انتخاب کنند و گروه مورد نظرشان را تغییر دهند و از همان منو سمت راست ثبت رشته را انتخاب و اقدام به پرداخت هزینه و سپس انتخاب رشته در گروه جدید نمایند.

همچنین با پایان یافتن مهلت ثبت نام، ویرایش اطلاعات فردی ، نوع دیپلم و معدل دیپلم برای داوطلبانی که در دوره های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته نموده اند، فعال شده و تا ساعت 24 یکشنبه 25 شهریور ادامه خواهد داشت.این ویرایش شامل کلیه دوره های کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته می باشد.

شایان ذکر است ویرایش اولویتهای انتخابی داوطلبان فقط  1 نوبت  امکان پذیر است و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از اتمام مهلت ثبت نام واصل گردد ترتیب اثر داده نمی شود.