افزایش واحد های برگزار گننده دوره های حضوری تقویت زبان انگلیسی برای دانشجویان دکتری (22 - شهریور - 1397)
تعداد شهرهای محل برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی این دانشگاه افزایش یافت

دکتر شاهانی درگفتگو باروابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش اعلام کرد:«پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ 97/1/21 و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان انگلیسی نموده است، که شرط ورود به این کلاس‌ها شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره 200 از  1000می‌باشد.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اشاره کرد:«بنا به تقاضای مکرر دانشجویان دوره دکتری تخصصی به زودی کلاسهای تقویت زبان انگلیسی برای این عزیزان بصورت حضوری علاوه بر تهران در سه شهر مشهد، تبریز و شیراز نیز برگزار خواهد گردید که زمان تشکیل کلاسها و نحوه ثبت نام متعاقبا اعلام خواهد شد».

وی افزود:«کلاس‌های فوق به دو صورت حضوری و الکترونیکی برگزار می گردد و سه ترم به مدت یک ماه و نیم و 9 ساعت در هفته خواهد بود و در صورتی که میانگین نمرات کسب شده در آزمون‌های پایان هر ترم آموزشی، حداقل 50 باشد نمره مذکور به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT دانشجویان دوره دکتری تخصصی قابل پذیرش خواهد بود.»