آغاز ثبت نام دوره بدون آزمون استعدادهای درخشان (پزشکی )کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی (20 - شهریور - 1397)
به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان (پزشکی)کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام آغاز شد.

آغاز ثبت نام  دوره بدون آزمون استعدادهای درخشان (پزشکی )کارشناسی ارشد  سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان (پزشکی)کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، ثبت نام آغاز شد.

داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org   بعد از دریافت و مطالعه دفترچه راهنما در صورت داشتن شرایط با وارد نمودن شماره دانشجویی مقطع کارشناسی و کد ملی به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده  و پس از واریز هزینه ثبت نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز ، نسبت به انتخاب رشته / محل های درخواستی، ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند.

شایان ذکر است امکان بازیابی شماره دانشجویی داوطلبان از طریق شماره تماس4743 و انتخاب کلید شماره 2 ، فراهم می­باشد.