انتشار سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی شهریور ماه دانشگاه آزاد اسلامی (19 - شهریور - 1397)

انتشار سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی شهریور ماه  دانشگاه آزاد اسلامی

سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی شهریور ماه دانشگاه آزاد منتشر شد .

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net  نسبت به مشاهده سوالات وکلید آزمون  اقدام کنند . همچنین  داوطلبان در صورت اعتراض به سوال و یا کلید مربوطه می توانند حداکثر تا ساعت 8 روز چهارشنبه 21 شهریور ماه 97 با ذکر شماره سوال ، دلایل خود را صرفا از طریق همین سامانه اعلام نمایند.
پس از انقضای مهلت مذکور هیچگونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد .

آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هر سال تحصیلی در دو نوبت شهریور و بهمن ماه ، در واحدهای دانشگاهی مجری رشته دکتری حرفه ای دامپزشکی برگزار می شود. نتایج این آزمون به واحد های محل تحصیل دانشجویان این رشته اعلام خواهد شد.