تمدید ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی ((پیوسته و ناپیوسته)) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی(19 - شهریور - 1397)
با توجه به اضافه شدن رشته/ محل های جدید، ثبت نام همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24جمعه 23 شهریور تمدید شد.

تمدید  ثبت نام  دوره های کارشناسی  و کاردانی ((پیوسته و ناپیوسته)) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

با توجه به اضافه شدن رشته/ محل های جدید ، ثبت نام  همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24جمعه 23 شهریور تمدید شد.

داوطلبان دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی می توانند نسبت به  ثبت نام ، ویرایش رشته/ محلها یا اضافه نمودن سایر گروههای آزمایشی اقدام نمایند.

داوطلبان برای انتخاب رشته از گروه های آزمایشی دیگر می توانند با شناسه کاربری و کلمه عبور ارائه شده از سیستم که با آن ثبت نام کردند وارد سامانه شوند ، منو سمت راست گزینه اضافه کردن گروه آزمایشی را انتخاب کنند و سپس گروهی که مورد نظرشان است را انتخاب نمایند و از منو سمت راست گزینه تغییر گروه آموزشی را انتخاب کنند و گروه مورد نظرشان را تغییر دهند و از همان منو سمت راست ثبت رشته را انتخاب و اقدام به پرداخت هزینه و سپس انتخاب رشته در گروه جدید نمایند.