امروز سه شنبه 13 شهریورآخرین مهلت انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری(13 - شهریور - 1397)
به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری می رساند ، امروز سه شنبه 13 شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته می باشد و این زمان دیگر به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

امروز سه شنبه 13 شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  ، نسبت به انتخاب 100 رشته‌/ محل یا ویرایش رشته / محل های انتخابی خود اقدام نمایند. انتخاب داوطلبان در این دوره بر مبنای نمره کل کنکور سراسری سال ۹۷ است.

داوطلبان ابتدا از وجود رشته‌/ محل مورد علاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به پرداخت هزینه دوره مربوطه کنند. این افراد می‌توانند با کد ملی به‌عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (کد هفت‌رقمی) که در انتهای کارنامه سازمان سنجش درج شده است به‌ عنوان رمز عبور، وارد سامانه شوند.

داوطلبانی که رشته‌/ محل موردنظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی‌کنند، توجه داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی است که درصورت تمایل با مراجعه به سامانه این مرکز نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند.