آغاز پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نظام پاره وقت نیمسال اول 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی(7 - شهریور - 1397)
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نظام پاره وقت نیمسال اول 98-97 از امروز چهارشنبه 7 شهریور آغاز می شود .

آغاز پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نظام پاره وقت نیمسال اول 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی نظام پاره وقت مقطع كارشناسي پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org    ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از پرداخت هزینه ، نسبت به ثبت نام در20 رشته / محل در یک یا چند گروه آزمایشی اقدام نمایند .

شايان ذكر است داشتن ديپلم كامل نظام قديم متوسطه و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه و همچنين داشتن مدرك كارداني (پيوسته و ناپيوسته)برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسي پيوسته پاره وقت  الزاميست.

داوطلبان می توانند برای هر گروه آزمایشی یکبار انتخاب رشته نمایند، مثلا اگر کسی رشته‌اش تجربی است، می‌تواند علاوه بر رشته  تجربی در رشته ریاضی ، انسانی ، هنر یا زبانهای خارجی نیز انتخاب رشته کند . در این حالت برای هر کدام از گروه‌ها، یک حق ثبت‌ نام دریافت می‌شود ولی برای هر گروه می‌تواند 20 انتخاب داشته باشد .

شایان ذکر است داوطلبان برای ثبت نام در گروه آزمایشی دیگر می توانند با شناسه کاربری و کلمه عبور ارائه شده از سیستم که با آن ثبت نام کردند وارد سامانه شوند ، منو سمت راست گزینه اضافه کردن گروه آزمایشی را انتخاب کنند و سپس گروهی که مورد نظرشان است را انتخاب نمایند و از منو سمت راست گزینه تغییر گروه آموزشی را انتخاب کنند و گروه مورد نظرشان را تغییر دهند و از همان منو سمت راست ثبت رشته را انتخاب و اقدام به پرداخت هزینه و سپس انتخاب رشته در گروه جدید نمایند.