آغاز ویرایش و امکان انتخاب همه گروه‌های آزمایشی برای داوطلبان دوره های کارشناسی و کاردانی ((پیوسته و ناپیوسته)) سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی (5 - شهریور - 1397)
ویرایش و امکان انتخاب رشته در همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) سوابق تحصیلی برای یک داوطلب تاآخر هفته جاري فراهم خواهد شد.

آغاز ویرایش و امکان انتخاب همه گروه‌های آزمایشی برای داوطلبان دوره های کارشناسی  و کاردانی ((پیوسته و ناپیوسته)) سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

ویرایش و امکان انتخاب رشته در همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) سوابق تحصیلی برای هر داوطلب  تا آخر هفته جاري فراهم خواهد شد.

داوطلبان می توانند نسبت به ویرایش رشته/ محلها اقدام نمایند. همچنین داوطلبان در صورت تمایل می ­توانند در سایر گروههای آزمایشی نیز ثبت نام نمایند و در این حالت برای هر کدام از گروه‌ ها، یک حق ثبت‌ نام دریافت می‌شود ولی برای هر گروه می‌توانند 20 انتخاب داشته باشند.

داوطلبان برای انتخاب رشته از گروه های آزمایشی دیگر می توانند با شناسه کاربری و کلمه عبور ارائه شده از سیستم که با آن ثبت نام کردند وارد سامانه شوند ، منو سمت راست گزینه اضافه کردن گروه آزمایشی را انتخاب کنند و سپس گروهی که مورد نظرشان است را انتخاب نمایند و از منو سمت راست گزینه تغییر گروه آموزشی را انتخاب کنند و گروه مورد نظرشان را تغییر دهند و از همان منو سمت راست ثبت رشته را انتخاب و اقدام به پرداخت هزینه و سپس انتخاب رشته در گروه جدید نمایند.