امکان انتخاب همه گروه‌های آزمایشی برای داوطلبان کارشناسی پیوسته سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی(4 - شهریور - 1397)
امکان انتخاب رشته كارشناسي پيوسته سوابق تحصيلي برای یک داوطلب در چند گروه آزمایشی فراهم شد.

داوطلبان با شناسه کاربری و کلمه عبور ارائه شده از سیستم که با آن ثبت نام کردند وارد سامانه شوند ، منو سمت راست گزینه اضافه کردن مجموعه آزمایشی را انتخاب کنند و سپس گروهی که مورد نظرشان است را می بایست انتخاب نمایند و از منو سمت راست گزینه تغییر مجموعه آموزشی را انتخاب کنند و گروه مورد نظرشان را تغییر دهند و از همان منو سمت راست ثبت رشته را انتخاب و اقدام به پرداخت هزینه و سپس انتخاب رشته در گروه جدید نمایند.

داوطلبان می توانند برای هر گروه آزمایشی یکبار انتخاب رشته نمایند، مثلا اگر کسی رشته‌اش تجربی است، می‌تواند علاوه بر رشته  تجربی در رشته ریاضی ، انسانی ، هنر یا زبانهای خارجی نیز انتخاب رشته کند . در این حالت برای هر کدام از گروه‌ها، یک حق ثبت‌ نام دریافت می‌شود ولی برای هر گروه می‌تواند 20 انتخاب داشته باشد .