آغاز ثبت نام آزمون EPT شهريور ماه دانشگاه آزاد اسلامی(3 - شهریور - 1397)
ثبت نام آزمون EPT شهريور ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز شنبه 3 شهريورآغاز و تا ساعت 24 شنبه 10 شهريور ادامه خواهد داشت.

آغاز ثبت نام آزمون EPT  شهريور ماه دانشگاه آزاد اسلامی

آزمون  EPTدر روز جمعه 23 شهريور 97 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان  ، اهواز ،کرج ، کرمان، کرمانشاه و رشت برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه  21 شهريور ماه مي باشد .

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانیenglish.iau.ac.ir/ept   نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .