تمدید و ویرایش انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری (30 - مرداد - 1397)
دکتر امیر رضا شاهانی در گفتگو با روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش گفت: « انتخاب رشته دوره‌ های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از 23 مرداد آغاز شد و تا 30 مرداد ادامه داشت اما با توجه به اینکه انتخاب رشته از شب گذشته تا صبح امروز افزایش چشم‌گیر داشته است، مهلت انتخاب رشته را تا 6 شهریور تمدید کردیم همچنین امکان ویرایش رشته / محل ها تا پایان مهلت تمدید 6 شهریور ماه، فراهم می باشد.»

دکتر امیر رضا شاهانی در گفتگو با روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش گفت: « انتخاب رشته دوره‌ های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از 23 مرداد آغاز شد و تا 30 مرداد ادامه داشت اما با توجه به اینکه انتخاب رشته  از شب گذشته تا صبح امروز افزایش چشم‌گیر داشته است، مهلت انتخاب رشته را تا 6 شهریور تمدید کردیم همچنین امکان ویرایش رشته / محل ها تا پایان مهلت تمدید 6 شهریور ماه، فراهم می باشد . »

وی عنوان کرد: « داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۰۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند. انتخاب داوطلبان در این دوره بر مبنای نمره کل کنکور سراسری سال ۹۷ است. در این دوره برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای پذیرش دانشجو خواهیم داشت . »

شاهانی بیان کرد: «داوطلبان ابتدا از وجود رشته‌/ محل موردعلاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به پرداخت هزینه دوره مربوطه کنند. این افراد می‌توانند با کد ملی به‌عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (کد هفت‌رقمی) که در انتهای کارنامه سازمان سنجش درج شده است به‌ عنوان رمز عبور، وارد سامانه شوند . »

وی افزود: «داوطلبانی که رشته‌/ محل موردنظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی‌کنند، توجه داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی است که درصورت تمایل با مراجعه به سامانه این مرکز نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند . »