آغاز پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول98-97 دانشگاه آزاد اسلامی(28 - مرداد - 1397)
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول 98-97 از امروز یکشنبه 97/5/28 آغاز می شود .

آغاز پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول98-97 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول 98-97 از امروز یکشنبه 97/5/28  آغاز می شود .

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org    ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از پرداخت هزینه نسبت  به ثبت نام در 20 رشته/ محل از یک مجموعه  اقدام نمایند.

متقاضيان كارشناسي ناپيوسته با دارا بودن مدرك كارداني(پيوسته و ناپيوسته) وكارداني دانشگاه جامع علمي كابردي مي توانند در هر رشته اي از كارشناسي ناپيوسته بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی مقطع کاردانی، ثبت نام نمایند.