آغاز پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول98-97 دانشگاه آزاد اسلامی(28 - مرداد - 1397)
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول 98-97 از امروز یکشنبه 97/5/28 آغاز شد.

آغاز پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول98-97 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول 98-97 از امروز یکشنبه 97/5/28 آغاز شد .

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقطع كاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org   ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از پرداخت هزینه نسبت  به ثبت نام در 20 رشته/ محل از یک مجموعه  اقدام نمایند.

شايان ذكر است متقاضیان کاردانی ناپیوسته با دارا بودن مدرک دیپلم 4 ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید می توانند در هر رشته کاردانی ناپیوسته ثبت نام کنند.