آغاز پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته نیمسال اول98-97 دانشگاه آزاد اسلامی(27 - مرداد - 1397)

آغاز پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته نیمسال اول98-97 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته نیمسال اول 98-97 از امروز شنبه 97/5/27  آغاز می شود .

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقطع كاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org   ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از پرداخت هزینه نسبت  به ثبت نام در 20 رشته/ محل اقدام نمایند.

شايان ذكر است دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای،کاردانش ، هنرستان نظام قدیم ، دیپلم نظری نظام جدید متوسطه بدون پیش دانشگاهی و داوطلبان دیپلم 4 ساله نظام قدیم، در هر رشته ای ازکاردانی پیوسته امکان ثبت نام دارند. همچنین کلیه واجدین شرایط می توانند بدون توجه به محدودیتهای اعلامی دررشته تربیت بدنی ثبت نام نمایند.