آغاز ویرایش انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری(27 - مرداد - 1397)
دکتر شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: « با عنایت به درخواستهای مکرر متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری سال 97 ، ویرایش رشته/محلهای انتخابی از روز چهارشنبه 31 مرداد آغاز و تا ساعت 24 جمعه 2 شهریور ادامه خواهد داشت.»

آغاز ویرایش انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری

وی افزود: «کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می­­­ باشند می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org  و  با توجه به  نمره کل کسب شده در هر زیر گروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ، نسبت به انتخاب 100 رشته / محل اقدام نمایند.»

دکتر شاهانی اشاره کرد: «داوطلبان می توانند علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، چنانچه در زمان ثبت نام گزینه علاقه مندی به گروه هنر و زبان های خارجه را انتخاب کرده اند و در آزمون آن نیز شرکت کرده اند، از فرصت انتخاب رشته دو یا سه گروه آزمایشی بهره مند شوند. داوطلبانی که رشته/محل مورد نظر خود را در دفترچه رشته های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی کنند ، توجه  داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته/ محل های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق  تحصیلی می باشند که درصورت تمایل با مراجعه به سامانه www.azmoon.org   نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.»

او تاکید کرد: « نتایج انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاداسلامی نیمه دوم  شهریور ماه اعلام خواهد شد.»