« انتشار دفترچه راهنما پذیرش کاردانی پیوسته ونا پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی » (23 - مرداد - 1397)

« انتشار دفترچه راهنما  کاردانی پیوسته ونا پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی  »

به اطلاع آن دسته از متقاضیان تحصیل در مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته برسوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، دفترچه راهنما امروز سه شنبه مورخ  97/5/23  جهت مشاهده در سایت www.azmoon.org   قرار گرفت.

همچنین زمان و نحوه انتخاب رشته دوره فوق از طریق سامانه اطلاع رسانی روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش به نشانی    sanjesh.iau.ac.ir و پیام رسان سروش @iau.sanjesh  و پیام رسان ایتا @iau_sanjesh  متعاقباً اعلام خواهد شد.

دارندگان ديپلم كاردانش يا فني حرفه اي وديپلم 3 ساله متوسطه نظري يا ديپلم كامل 4 ساله نظام قديم متوسطه امكان ثبت نام در كارداني پيوسته  بر اساس سوابق تحصیلی را دارند.لازم به ذكر است داشتن ديپلم كامل نظام قديم و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه جهت ثبت نام  كارداني ناپيوسته بر اساس سوابق تحصیلی الزاميست .