آغاز انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری (23 - مرداد - 1397)
کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند می توانند از دوشنبه 22 مرداد ماه تا پایان روز سه شنبه 30 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org و با توجه به نمره کل کسب شده در هر زیر گروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ، نسبت به انتخاب 100 رشته / محل اقدام نمایند

آغاز انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری

کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند می توانند از دوشنبه 22 مرداد ماه تا پایان روز سه شنبه 30 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org  و  با توجه به  نمره کل کسب شده در هر زیر گروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ، نسبت به انتخاب 100 رشته / محل اقدام نمایند .

داوطلبان می توانند علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، چنانچه در زمان ثبت نام گزینه علاقه مندی به گروه هنر و زبان های خارجه را انتخاب کرده اند و در آزمون آن نیز شرکت کرده اند، از فرصت انتخاب رشته دو یا سه گروه آزمایشی بهره مند شوند.

داوطلبانی که رشته/محل مورد نظر خود را در دفترچه رشته های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی­کنند ، توجه  داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته/ محل های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق  تحصیلی می باشند که درصورت تمایل با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

داوطلبان ابتدا از وجود رشته/محل مورد علاقه خود در دفترچه راهنمای  انتخاب رشته  اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام پرداخت هزینه دوره مربوطه نمایند. با کد ملی به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (کد 7 رقمی) در انتهای کارنامه سازمان سنجش درج شده است به عنوان رمز عبور، می توانند وارد سامانه شوند.

شايان ذكر است نتایج انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاداسلامی نیمه دوم  شهریور ماه اعلام خواهد شد.