آغاز پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نیمسال اول 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی(20 - مرداد - 1397)
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نیمسال اول 98-97 آغاز شد .

آغاز پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نیمسال اول 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته نیمسال اول 98 -97 آغاز شد .

کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسي پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org    ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در 20 رشته /محل اقدام نمایند .

شايان ذكر است داشتن ديپلم كامل نظام قديم متوسطه و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه و همچنين داشتن مدرك كارداني (پيوسته و ناپيوسته)برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسي پيوسته الزاميست.