« انتشار دفترچه راهنما پذیرش کارشناسی نا پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی »(17 - مرداد - 1397)

« انتشار دفترچه راهنما پذیرش کارشناسی نا پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی  »

به اطلاع آن دسته از متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته برسوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، دفترچه راهنما امروز چهارشنبه مورخ 97/5/17 جهت مشاهده در سایت www.azmoon.org قرار گرفت. همچنین زمان و نحوه انتخاب رشته دوره فوق از طریق سامانه اطلاع رسانی روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش به نشانی sanjesh.iau.ac.ir    و پیام رسان سروش iau.sanjesh @ و پیام رسان ایتا iau_sanjesh @ متعاقباً اعلام خواهد شد .