« انتشار دفترچه راهنما انتخاب رشته آزمون سراسری 1397 دانشگاه آزاد اسلامی »(16 - مرداد - 1397)

« انتشار دفترچه راهنما انتخاب رشته آزمون سراسری 1397 دانشگاه آزاد اسلامی   »

به اطلاع  شرکت کنندگان آزمون سراسری سال 1397 که مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده اند، می رساند دفترچه راهنمای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی از امروز مورخ  16/ 97/5 جهت مشاهده در سایت www.azmoon.org قرار خواهد گرفت. همچنین زمان و نحوه انتخاب رشته دوره فوق از طریق سامانه اطلاع رسانی روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش به نشانی sanjesh.iau.ac.ir و پیام رسان سروش iau.sanjesh @  و پیام رسان ایتا iau_sanjesh @ متعاقباً اعلام خواهد شد .

شایان ذکر است  در گذشته امکان  انتخاب20 رشته / محل وجود داشت که برای سال 1397 امکان 100 انتخاب رشته / محل وجود دارد.