« انتشار دفترچه راهنما پذیرش کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی »(15 - مرداد - 1397)

« انتشار دفترچه راهنما پذیرش کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی  »

به اطلاع آن دسته از متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته برسوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، دفترچه راهنما از امروز مورخ  97/5/15جهت مشاهده در سایت www.azmoon.org   قرار خواهد گرفت. همچنین زمان و نحوه انتخاب رشته دوره فوق از طریق سامانه اطلاع رسانی روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش به نشانی    sanjesh.iau.ac.ir  و پیام رسان سروش @iau.sanjesh  و پیام رسان ایتا @iau_sanjesh    متعاقباً اعلام خواهد شد .