تمدید ویرایش و ادامه ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی (2 - مرداد - 1397)

تمدید  ویرایش و ادامه ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی

با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند ویرایش رشته/محلهای انتخابی مجددا از روز چهارشنبه 3 مرداد آغاز و تا ساعت 24 روز جمعه 5 مرداد ادامه خواهد داشت، همچنین امکان ثبت نام برای داوطلبانی که تاکنون ثبت نام نکردند، فراهم می باشد.  داوطلبانی که  عملیات ویرایش آنها خاتمه یافته است در صورت تمایل می توانند مجدداً نسبت به ویرایش انتخابهای خود اقدام کنند.

شایان ذکر است این زمان دیگر به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد.