آغاز مصاحبه ثبت نام با تاخير داوطلبان دكتري تخصصي 1397 دانشگاه آزاد اسلامي(24 - تیر - 1397)

آغاز مصاحبه ثبت نام با تاخير داوطلبان دكتري تخصصي 1397 دانشگاه آزاد اسلامي

بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان دکتری تخصصی( با آزمون و بدون آزمون) که اقدام به ثبت نام با تاخیر مناطق مصاحبه  خود نموده اند می رساند ، از طریق سایت  www.azmoon.org   نسبت به دریافت پرینت فرم اولیه نسخه غیر قابل استناد دکتری تخصصی سال 97 اقدام  و  در روزهای سه شنبه  و چهارشنبه مورخ 26و 27 تیر ماه  مطابق جدول راهنمای انتخاب مناطق در سایت sanjesh.iau.ac.ir  به واحد محل مصاحبه مراجعه نمایند.

لازم به توضیح است داوطلبان برای هر رشته منطقه انتخابی می بایست پرینت جداگانه ای تهیه نمایند . فرم مذکور در دوره با آزمون 2 صفحه و در دوره بدون آزمون 3 صفحه می باشد . داوطلبان ابتدا فرم را به صورت PDF دریافت و سپس نسبت به پرینت آن اقدام نمایند.