تمدید ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی (20 - تیر - 1397)
به اطلاع کلیه داوطلبان انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ، ثبت نام انتخاب رشته تا ساعت 24 روز پنج شنبه 28 تیر تمدید شد.

تمدید ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد  سال 1397  دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع کلیه داوطلبان انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می ­رساند ، ثبت نام انتخاب رشته تا ساعت 24 روز پنج شنبه  28 تیر تمدید شد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی به نشانی www.azmoon.org برای ثبت کد رشته محل‌ها انتخابی اقدام کنند.هر داوطلب می‌تواند ۱۰۰ رشته/ محل را انتخاب و آن‌ها را در برگ اینترنتی انتخاب رشته ثبت کند.

هزینه انتخاب رشته دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۴۶ هزار تومان است که با کارت‌های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی یاد شده قابل پرداخت است.