15 تیر ماه، آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی(13 - تیر - 1397)
دکتر امیر رضا شاهانی گفت: « انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنج شنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.»

15 تیر ماه، آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر امیر رضا شاهانی گفت: « انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنچ شنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: «داوطلبان می‌توانند به مدت یک هفته با مراجعه به سایت اینترنتی به نشانی www.azmoon.org برای ثبت کد رشته محل‌ها انتخابی اقدام کنند.»

وی گفت: «دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز در سایت اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد منتشر شده است.»

دکترشاهانی با بیان اینکه تعداد رشته محل‌های دوره کارشناسی ارشد امسال ۶ هزار و ۹۱۹ کد رشته محل است، افزود: «ظرفیت‌های پذیرش نیز همانند سال گذشته است.»

او تاکید کرد: « هر داوطلب می‌تواند ۱۰۰ رشته/ محل را انتخاب و آن‌ها را در برگ اینترنتی انتخاب رشته ثبت کند.»

شاهانی اشاره کرد: « هزینه انتخاب رشته دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۴۶ هزار تومان است که با کارت‌های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی یاد شده قابل پرداخت است.»

وی گفت: « نتایج نهایی این آزمون دهه اول شهریور اعلام خواهد شد.»