آغاز ثبت نام آزمون EPT مرداد ماه دانشگاه آزاد اسلامی(12 - تیر - 1397)

آغاز ثبت نام آزمون EPT  مرداد ماه دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT مرداد ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 12تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز دوشنبه 18تیر ماه ادامه خواهد داشت.

آزمون EPT در روز جمعه 29 تیر ماه 97 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ،اصفهان ، اهواز ،کرج، کرمان،کرمانشاه و رشت برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه  27 تیرماه مي باشد .

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانیenglish.iau.ac.ir/ept   نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .