زمان برگزاری مصاحبه برای پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم سال 96 در رشته موسیقی مقطع کارشناسی پیوسته واحد تهران مرکزی (12 - تیر - 1397)

«به نام خدا»

با عنایت به برگزاری مصاحبه برای پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم سال 96 در رشته موسیقی مقطع کارشناسی پیوسته واحد تهران مرکزی به اطلاع می رساند: لازم است داوطلبان برای انجام مصاحبه فرهنگی و آزمون عملی در روز چهارشنبه مورخ  97/4/20  از ساعت 9 صبح الی 13 در محل دانشکده هنر به آدرس تهران، خیابان انقلاب نبش خیابان فلسطین دانشکده هنر مراجعه نمایند. بدیهی است نتیجه قطعی پذیرش دعوت شدگان به آزمون عملی این رشته متعاقباً اعلام می گردد. ضمناً لازم است داوطلبان مبلغ 330000 ریال بابت هزینه برگزاری آزمون عملی به شماره حساب   0215955863000 نزد بانک ملی ایران شعبه دانشگاه آزاد اسلامی به نام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی) واریز نموده و فیش بانکی آن را در هنگام مراجعه برای مصاحبه تحویل نمایند.

متقاضیان مشمول لازم است تا اعلام نتایج مصاحبه و اعلام اسامی افراد قبول قطعی، تکلیف وظیفه عمومی خود را به موقع انجام دهند تا با مشکل مواجه نگردند.

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی