آغاز انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دوره با آزمون و بدون آزمون دکتری تخصصی 1397دانشگاه آزاد اسلامی(10 - تیر - 1397)

آغاز انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دوره با آزمون و بدون آزمون دکتری تخصصی  1397دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر امیر رضا شاهانی در مصاحبه با روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش گفت :« به اطلاع کلیه دعوت شدگان به مصاحبه دوره دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون می رساند، انتخاب مناطق مصاحبه‌ دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 10 تیرماه ساعت24 در سامانه www.azmoon.org آغاز می‌شود و تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 13 تیرماه ادامه خواهد داشت.»

او گفت:«پذیرفته شدگان برای انتخاب محل مصاحبه می بایست با مراجعه به سامانه مذکور  منطقه محل مصاحبه خود را انتخاب کنند. به عنوان مثال اگر داوطلبی از 40 رشته/ محل انتخابی خود در 15 رشته /محل برای دعوت به مصاحبه پذیرفته شده و این 15 رشته/ محل مثلا در 5 منطقه آمایشی دانشگاه آزاد واقع شده اند،داوطلب مذکور می بایست با مراجعه به سایت در صورت تمایل با پرداخت هزینه مصاحبه در هر منطقه نسبت به انتخاب مناطق مذکور به صورت هر5 منطقه یا تعدادی ازآنها اقدام نمایند. برای مصاحبه در هر کد رشته به ازای هر منطقه داوطلبان می بایست یک حق ثبت نام پرداخت نمایند

ایشان در این خصوص تاکید نمودند: «داوطلبان شرکت کننده دوره بدون آزمون دکتری تخصصی که در هنگام ثبت نام عکس، تصویرصفحه اول شناسنامه وتصویرکارت ملی را در سایت آپلود کرده اند، فقط تصویر مدرک فارغ التحصیلی(موقت يا دائم) و کارنامه فارغ التحصیلی خود را در زمان انتخاب مناطق مصاحبه آپلود نمایند. همچنین داوطلبانی که در دوره با آزمون شرکت کرده اند می بایست عکس، تصویرصفحه اول شناسنامه و کارت ملی را در هنگام انتخاب مناطق مصاحبه در سایت بارگزاری نمایند.»

دکتر شاهانی گفت:« زمان پایان انتخاب مناطق مصاحبه به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد و لازم است داوطلبان در بازه مذکور نسبت به انتخاب مناطق مصاحبه خود اقدام نمایند.»