اعلام نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی 1397 دانشگاه آزاد اسلامی(10 - تیر - 1397)
نتایج دوره دکتری بدون آزمون تخصصی سال 1397دانشگاه آزاد اسلامی امروز یکشنبه مورخ 10 تیر اعلام خواهد شد.

اعلام نتایج دوره بدون آزمون دکتری  تخصصی 1397 دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج دوره دکتری بدون آزمون تخصصی سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی امروز  یکشنبه مورخ   10 تیر اعلام خواهد شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org   و انتخاب گزینه « اعلام نتیجه دعوت به مصاحبه» وارد سامانه شده و با وارد نمودن شناسه کاربری و کلمه عبور که در زمان ثبت نام دریافت نمودند از نتیجه خود مطلع شوند.

داوطلبانی که در این مرحله دعوت به مصاحبه شده اند، می بایست به سامانه www.azmoon.org  که جهت انتخاب مناطق مصاحبه متعاقباً در دسترس آنان قرار می گیرد، مراجعه و نسبت به انتخاب مناطقی که تمایل به شرکت در مصاحبه در آن را دارند، اقدام نمایند تا مقدمات انجام مصاحبه ایشان فراهم گردد.