آغاز ویرایش و ادامه ثبت نام داوطلبان دوره بدون آزمون دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی (7 - تیر - 1397)

آغاز ویرایش و ادامه ثبت نام داوطلبان دوره بدون آزمون  دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی

با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان ثبت نام دوره بدون آزمون دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند ویرایش اطلاعات فردی، دانشگاهی و همچنین رشته/محلهای انتخابی از ساعت8صبح  امروز 7 تیر آغاز و تا ساعت24 روز جمعه 8 تیر ادامه خواهد داشت، همچنین امکان ثبت نام برای داوطلبانی که تاکنون ثبت نام نکردند، فراهم می باشد.

شایان ذکر است ویرایش اولویتهای انتخابی داوطلبان فقط   1  نوبت  امکان پذیر است و هیچگونه درخواستی مبنی بر ویرایش مجدد وجود نخواهد داشت.