آغاز انتخاب رشته کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آینده ، داوطلبان دکتری منتظر راه اندازی سایت انتخاب مناطق مصاحبه باشند(5 - تیر - 1397)
دکتر امیر رضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد:« انتخاب رشته کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد از هفته آینده آغاز می شود همچنین داوطلبان دکتری منتظر راه اندازی سایت انتخاب مناطق مصاحبه باشند.»

دکترامیررضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی اعلام کرد:«انتخاب رشته کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد از هفته آینده آغاز می شود همچنین داوطلبان دکتری منتظر راه اندازی سایت انتخاب مناطق مصاحبه باشند.»

او تشریح کرد:«مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از 16 تیر آغاز می‌شود. داوطلبان باید منتظر راه اندازی سایتی در زیرمجموعه مرکز سنجش و پذیرش باشند که پذیرفته شدگان برای مصاحبه می بایست با مراجعه به این سایت، منطقه محل مصاحبه خود را انتخاب کنند به عنوان مثال اگر داوطلبی از 40 رشته/ محل انتخابی خود در 15 رشته /محل برای دعوت به مصاحبه پذیرفته شده و این 15 رشته /محل مثلا در 5 منطقه آمایشی دانشگاه آزاد واقع شده اند ، داوطلب مذکور می بایست با مراجعه به سایت در صورت تمایل با پرداخت هزینه مصاحبه در هر منطقه نسبت به انتخاب مناطق مذکور به صورت هر5منطقه یا تعدادی ازآنها اقدام نماید.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد:« اوایل هفته آینده این سامانه راه اندازی می‌شود و داوطلبان دوره دکتری می‌توانند درمناطق آمایشی مد نظرشان ثبت‌ نام کنند.»