تمدید ثبت نام بدون آزمون استعدادهای درخشان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی(2 - تیر - 1397)
به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 4 تیرماه تمدید شد.

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی می­رساند ثبت نام تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 4 تیرماه تمدید شد.

داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنما را مطالعه نموده و سپس نسبت به  خرید کارت اعتباری و ثبت نام در رشته/ محلهای درخواستی اقدام  نمایند.