آغاز ثبت نام بدون آزمون استعدادهای درخشان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی(30 - خرداد - 1397)

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی می­ رساند ثبت نام از امروز چهارشنبه مورخ 3/30/ 97 آغاز  و تا ساعت 24روز شنبه 2 تیر ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org   ابتدا نسبت به ثبت نام و خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه از طریق گزینه انتخاب رشته و پس از مطالعه دفترچه راهنما نسبت به انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند. همچنین پس از ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری امکان هیچگونه ویرایش و عودت وجه وجود نخواهد داشت.