اعلام نتایج چند برابرظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی(28 - خرداد - 1397)
نتایج چند برابرظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون سال 1397دانشگاه آزاد اسلامی امروز دوشنبه مورخ 97/03/28 اعلام گردید.

اعلام نتایج چند برابرظرفیت دوره دکتری  تخصصی با آزمون سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج چند برابرظرفیت دوره دکتری تخصصی با آزمون سال 1397دانشگاه آزاد اسلامی امروز دوشنبه مورخ 97/03/28  اعلام گردید.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org   و انتخاب گزینه « اعلام نتیجه دعوت به مصاحبه» وارد سامانه شده و با وارد نمودن کد ملی به عنوان نام کاربری برای داوطلبان ایرانی و کد رهگیری برای داوطلبان غیر ایرانی و شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رمز عبور  از وضعیت خود مطلع شوند.

داوطلبانی که در این مرحله دعوت به مصاحبه شده اند، می بایست به سامانه ای که جهت انتخاب مناطق مصاحبه متعاقباً در دسترس آنان قرار می گیرد، مراجعه و نسبت به انتخاب مناطقی که تمایل به شرکت در مصاحبه در آن را دارند، اقدام نمایند تا مقدمات انجام مصاحبه ایشان فراهم گردد.