آغاز ثبت نام آزمون EPT تیر ماه دانشگاه آزاد اسلامی(12 - خرداد - 1397)
ثبت نام آزمون EPT تیر ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 12 خرداد آغاز و تاشنبه 19 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

آغاز ثبت نام آزمون EPT تیر ماه دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT تیر ماه دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 12 خرداد آغاز و  تا شنبه 19 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

آزمون   EPTدر روز جمعه 1 تیر ماه  97 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان  ،اردبیل، اهواز ،کرج ، و رشت برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه  30 خرداد ماه مي باشد .

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانیenglish.iau.ac.ir/ept  نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .

همچنین وجه ثبت نام دوره فوق 80 هزار تومان می باشد.